Festivaluri 7+2 beri noi la Bucharest Craft Beer Festival 2018
Festivaluri

7+2 beri noi la Bucharest Craft Beer Festival 2018

Peste cateva ore, Verde Stop isi asteapta clientii primeia dintre cele trei zile de Bucharest Craft Beer Festival 2018. Cu ocaziunea zisei intamplari, industria locala se va imbogati cu (minimum) 7 etichete proaspete, dintre care 3 produse de un brand ce se va lansa oficial tot in acest weekend.

Sa le luam, asadar, pe rand.


De la Timisoara, vine 🍺 Bereta It Has to Start Somewhere, powered by Bereta TM,  un Imperial IPA cu 8.0% ABV inspirat de versurile Guerrilla Radio by Rage Against the Machine.
De gasit la standul Bereta TM


Micro-beraria Crangasiului, Three Happy Brewers, gazduieste o prima co-productie intre marca locului si surata ei din Chisinau, Sunstone Alehououse. Berea celor doua capitale se numeste 🍺 Three Happy Brewers & Sunstone Alehouse Tea Muppets si e un Premium Bitter (abia al 3-lea al patriei!) slab-alcoolizat. Ingredient-minune: un ceai de plante despre care producatorii spun ca “is used in the production of the famous Transnistrian vermouth “Buket Moldavii“.
De gasit la standul Three Happy Brewers


Bucurestenii de la Oriel Beer propun, in editie limitata, variatiuni pe tema a doua dintre etichetele cu care s-au lansat pe piata in urma cu 9 luni:

  • abbey dubbel-ul (8.0% ABV) 🍺 Oriel Dubbel Maris Otter (cu malț Maris Otter alaturi de cele 5 tipuri de malț  care se gaseau si in originalul Oriel Dubbel)
  • Belgian ale-ul 🍺 Oriel Blond Wild (cu wild yeast-ul Brettanomyces bruxellensis ca diferentiator principal fata de versiunea Oriel Blond)

De gasit la standul Berero & The Real Beer Shop


Cea mai proaspat micro-berarie bucuresteana, PLAN Beer – microberarie (cea de gasit in curtea fostei fabrici APACA & cea cu un super-post-de-radio-propriu pe proaspat lansatul website), propune primele sale 3 etichete:

De gasit la standul PLAN Beer


BONUS
In premiera, Bucharest Craft Beer Festival va avea propria bere. Produsa in mai sus evocata mini-fabrica PLAN Beer – microberarie dupa o reteta comuna a organizatorilor festivalului & oamenilor de la PLAN Beer🍺  Evolution Beer este o fresh light blond ale gandita pentru a fi gustata in deschiderea fiecarei zile de festival :).


SURPRIZE, SURPRIZE

Zaganu says: “+ 🍺 o bere surpriza pentru 5 ani de Zaganu
De gasit la standul Zaganu

Festivaluri, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *