Festivaluri Artizanala cu burger & waffle
Festivaluri

Artizanala cu burger & waffle

Ce-ar merge de baut la un burger? Dar la un sandwich cu carne porc? Inca mai cutezator, ce e de gustat la o waffle cu inghetata & marshmallows? Please see below :)!


Maidan se promoveaza ca o firma de catering care “promovează ideea de interacțiune dintre mâncare/băutură și oameni”. Acestea fiind declarate, nimic mai firesc decat o scurta discutiune cu oamenii Maidanului (Calin & Teo),  pe tema asocierii dintre carnurile lor si berile Bucharest Craft Beer Festival 2018, unde isi vor parca rotile in weekend-ul ce sta sa inceapa.

BeerCraftRo🍺 Cand ai gustat prima oara o craft beer si care a fost dansa?

Maidan 🍔 Prima bere artizanala pe care am incercat-o cred ca a fost Zaganu blonda, acum vreo 3 ani. Mi s-a parut geniala. Un gust cu totul nou si cumva fresh, diferit de berile pe care le-am incercat pana atunci. Cu siguranta, mi-a deschis apetitul pt a incerca si altele 😊.


BeerCraftRo🍺 Recomandati, rogu-va, 3 produse din meniul pe care il veti avea la Bucharest Craft Beer Festival 2018 si asezati, langa fiecare, craftul romanesc pe care il credet potrivit.

Calin 🍗 Eu as zice asa:
Sandwich-ul Pulled PorkGround Zero Morning Glory
Burger de vitaZaganu blonda
HotDog & Three Happy Brewers Czech Pilsner

Teo 🌭 Eu le-as combina asa:
Sandwich-ul Pulled Pork & Three Happy Brewers Bohemian Lager
Burger de vita & Ground Zero Morning Glory
HotDog & Three Happy Brewers West Coast IPA


BeerCraftRo🍺 Cat de mult contribuie berea artizanala la dezvoltarea street food-ului romanesc?

Maidan 🍔 Noi simtim ca merg foarte puternic mana in mana. Au nascut impreuna un segment nou in piata de HORECA, care a generat la randul lui o patura noua de antreprenori pasionati de food si bere care fac lucruri foarte faine, in cantitati mici. Ambele piete sunt de nisa, dar incep sa ia din ce in ce mai mult avant.Cum ii spune si numele, I, Bubble Waffle se ocupa despre acea gogoasa / prajitura despre in legatura cu care se spune ca ar exista reteta datand de prin secolul 14. E drept, berile sunt semnificativ mai venerabile, dar, totusi, nici cu motivul de mandrie nationala belgiana nu mi-e rusine.

Moto-ul bucurestenilor nostri, existenti pe piata din 2016, ar fi: “We would like to bring you the memorable street snack, redesigned with local ingredients”. Acestea fiind spuse, ne-am interesat cum s-ar uni gustul memorabil de waffle cu cel de bere artizanala:

I, Bubble Waffle 🥮 As zice ca, pentru ce propunem la festival, ar merge o bere neagra, putin caramelizata, sau o nefiltrata alba, foarte putin dulce. Sub nici o forma nu trebuie sa fie ceva fructat. E posibil ca si o bere mai strong, mai puternic alcoolizata, sa se potriveasca la waffle-urile noastre cu inghetata & marshmallows.

Sugestiile BeerCraftRo 🍺
Hop Hooligans Time
Wicked Barrel Piece of Cake
Bereta & Wicked Barrel The Black Pot – Bourbon Chips and Vanilla
Terapia Platin
Capra Noastra Alba

Sursa foto: FB I, Bubble Waffle

Festivaluri, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *