Diverse For those about to craft, we salute you!
Diverse

For those about to craft, we salute you!

La inceput, a fost surpriza. Prin vara lui 2015, hoinarind, conform traditiei, pe la Garana jazz-istica, autorii acestui site dadeau noroc, pe-o hidrobicicleta ingaduita de lacul Trei Ape, cu doua sticle pline de un lichid neasteptat, cumparate de la baruletul local de muza buna a celor doi. Lichidul se numea Sara Bere de Casa Nefiltrata si era & este produs la o pensiune asezata la 20 de kilometri departare. Prima bere artizanala romaneasca gustata de ai cei care va dau de citit.

La un an distanta, faceam prima trecere in revista a microberariilor, marcilor si etichetelor mioritice pe un blog de teatru si cinema (deh!). Apoi, mergeam la cel dintai Bucharest Craft Beer Festival si scriam impresii pe un site de calatorii (double deh!!).

In 2017, constatam, bucurosi, progresul. Starea artei din iunie 2017 consemna cresteri pe toate liniile. A doua editie a festivalului bucurestean marca, firesc, evolutia.

In primavara lui 2018, ne-a fost deja evident: ne placea asa de mult ce consumam si ne era asa teama sa nu ratam ceva, incat ideea site-ului pe care il rasfoiti acum nu mai putea fi pitita la “si altele” sau strecurata prin portaluri cu alt obiect de activitate. Dupa trei luni destul de agitate, intr-un final de iunie cald si capricios, va oferim beercraft.ro!

Debutam cu o, desigur, stare a artei @ iunie 2018. Avem cate o pagina dedicata fiecarei marci si fiecarei microberarii, (just click on them icons), cu harțile asociate (idem). Una dintre vacantele visate e sa bifam toate locurile de unde pleaca gusturile care ne bucura serile & vacantele. Pentru viitorul apropiat, ne propunem o baza de date similara in privinta locantelor care le comercializeaza.

Sortimentele de bere disponibile & Top 10 ABV (aka alcoolemie) sunt atent monitorizate. Taxonomia pe care am preferat-o e descrisa intr-o pagina speciala de clasificare & termeni.  Contoare gazduite de prima pagina monitorizeaza situatia generala in timp real.

Un soi de ars beretica si de actele la control e de gasit in pagina de Cine Suntem & Ce vrem.

Facebook & Instagram ne ajuta sa ne turam motoarele spre celebritate. Ceea ce ne dorim si de la voi :).

Sa incepem, dara! Buna dimineata, Romania, artizanala ta ne place!

 

 

 

Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *