Cu ocazia lansarii Oriel Beer, din decembrie 2017, am savurat:
- Belgian ale-ul Oriel Blond
- abbey dubbel-ul Oriel Dubbel
- si spectaculosul Abt / Abbey Quadrupel Oriel Quadrupel (Jack Daniels BA), maturat in butoaie de Jack, desigur.
In primavara lui 2018, bucurestenii au continuat cu saison-ul Oriel Saison.
La Bucharest Craft Beer Festival 2018 din august, au fost lansate doua continuari ale setului inaugural: abbey dubbel-ul Oriel Dubbel Maris Otter si Belgian ale-ul Oriel Blond Wild.
Prima colaborare din istoria bucurestenilor s-a concretizat in noiembrie 2018 sub forma unui nou Abt / Abbey Quadrupel, Oriel & Sunstone Quadrupel IPA.
Aproape de inceputul iernii, a aparut Oriel Winter, un Belgian Strong Ale (11.8% ABV!) cu dop cerat.
2019 a inceput cu Oriel Quadrupel (Belize Rum BA), al treilea Abt / Abbey Quadrupel al patriei si al marcii (dupa Oriel Quadrupel (Jack Daniels BA) si Oriel & Sunstone Quadrupel IPA), maturat in, desigur, butoaie de rom.
In februarie, s-a lansat Oriel & HopSaSam Țuipel Up (Țuică BA), colaborare romano-belgiana, cea dintai bere romaneasca (din lume?) maturata in butoaie de tuica! Un Abbey Triple la 9.5% ABV.
In martie, colaborarea cu Wicked Barrel s-a materializat in Belgian imperial stout-ul Oriel & Wicked Barrel See the Light?.