Wicked Barrel

Microberărie: Fabrica Ground ZeroBereta BrewingOriel Beer
Str Barajului, Bicaz, 615100, Neamț · Since 2017

Misteriosii oameni ai Bicazului produc, incepand din primavara lui 2017, unele dintre cele mai dorite beri ale tarisoarei.

In anul princeps, au deschis cu IPA-ul Wicked Barrel Jaw Drop si cu ultra-alcoolizatele Imperial stout-uri Wicked Barrel Blizzard (10.3% ABV) si Wicked Barrel & Bereta The Black Pot (10.5% ABV), ultimul creat in co-productie cu timisorenii de Bereta TM.


In 2018, si-au continuat aventura in ale licorilor negre si tari cu Imperial porter-ul Wicked Barrel Piece of Cake (11.5% ABV!!), premiera nationala, si cu un nou Imperial Stout, continuarea colaborarii cu timisorenii de la BeretaBereta & Wicked Barrel The Black Pot – Bourbon Chips and Vanilla.

Toate etichetele de pana la acel moment au fost produse la la Fabrica Ground Zero,

Tot in 2018, le-au stat alaturi celor de la Hop Hooligans, pentru IPA-ul Hop Hooligans & Wicked Barrel New Lands, produs de fabrica ilfoveana.

Din august 2018, exista pe lume a treia co-productie Bereta & Wicked Barrel, prima produsa in instalatia banateana: Hazy / New England IPA-ul Bereta TM & Wicked Barrel Speish Odyssey.

Din 23 noiembrie, Bicaz-boy a mai bifat un imperial stoutWicked Barrel Killer Bunny.

In decembrie, ne-am pomenit cu Bereta & Wicked Barrel Morning Shot, un (breakfast/coffee) imperial stout produs in Timis, acasa la Bereta.


Pentru Wicked Barrel, 2019 a inceput in martie. A fost, mai intai, tripleta all-black (Imperial Stout-uri, cu ABV 10.5%), lansata impreuna cu colegii de magie neagra de la Bereta:

Tot in martie, oamenii Bicazului au fost protagonistii unei alte coproductii: Oriel & Wicked Barrel See the Light?, tot un imperial stout, produs in microberaria bucurestenilor.

La inceput de vara, a aparut Wicked Barrel Razzle Dazzle, un pale ale neobisnuit de slab-alcoolizat pentru obiceiurile marcii.


Wicked Barrel e de gasit aici.

Wicked Barrel in media: ZF – Ianuarie 2019

 • Etichete

 • Wicked Barrel Razzle Dazzle
  · 5.1% ABV · 330 ml
 • Wicked Barrel Killer Bunny
  · 9.5% ABV · 330 ml
 • Wicked Barrel Piece of Cake
  · 11.5% ABV · 330 ml
 • Wicked Barrel Blizzard
  · 10.3% ABV · 330 ml
 • Wicked Barrel Jaw Drop
  · 6.3% ABV · 330 ml
 • Wicked Barrel & Bereta The Black Pot
  · 10.5% ABV · 330 ml