Festivaluri Mr Jurjak on Canalul Dunare Berea Neagra
Festivaluri

Mr Jurjak on Canalul Dunare Berea Neagra

Mr Jurjak la Bucharest Craft Beer Festival 2016

Singura dintre cele 7 trupe din line-up-ul Bucharest Craft Beer Festival 2018 care revine la principala intamplare bucuresteana a craft-ului mioritic este Mr Jurjak. Acum fix doi ani, in 2016, la editia-pionier a festivalului, Mr Jurjak a prestat cu mult succes si spor la ceas de seara.


Mr Jurjak, adicatelea:George Petroșel – vocal, Daniel Olteanu – tobe, Narcis Axinte – bas, Dan Minel Stoica – chitară

Intru fragezirea cantarii din duminica editiei 2018, de la 7:45PM, iata cateva raspunsuri destept & haios & minimaliste de la George Petrosel himself, vocea & identitatea vizuala a Jurjak-ului.


BeerCraftRo🍺  Cand ai gustat prima oara o craft beer si care a fost dansa?

George Petrosel 🎶  Prima-mi bere craft romaneasca a fost Nemteana, chiar la primul craft beer, din 2016, la probele de sunet.

BeerCraftRo🍺 Recomanda, rogu-te, 3 craft beer romanesti de baut pe 3 melodii Jurjak la concertul din Bucharest Craft Beer 2018.

George Petrosel 🎶 :

“Un minut” pe Ground Zero

“Vântul” pe Deranj

“București” pe Carol Beer


BeerCraftRo🍺 – Videoclipurile tale sunt printre cele mai bune de pe piata romaneasca. Ce bere artizanala mioritica vezi intr-un potential viitor videoclip al unui hit Jurjak si cam ce s-ar intampla cu ea in dansul?

George Petrosel 🎶 – Hop Hooligans. La piesa Micul Bețiv, de pe noul album BluesBerry. In clip, noi, intr-o barcă, pe canalul Dunăre Berea Neagră.

 

Festivaluri, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *