Festivaluri O roscata rece pentru DayDay, va rog!
Festivaluri

O roscata rece pentru DayDay, va rog!

Duminica muzicala a Bucharest Craft Beer Festival 2018 incepe la 6:30PM cu o cantare DayDay. Trupa de indie rock a pornit treaba acum un an, cand Guerrilla (si dansul partener al festivalului) le-a difuzat primul single: “Selfie Stick Ballerinas”. In formula actuala, DayDay inseamna:

Andrei Erdei – vocal & chitara
Ioana Negrea & Ruka Furtuna – vocal
George Irimescu – bass
Serban Popadiuc – chitara
Cosmin Dumbravă – tobe

DayDay sunt ei

În avanpostul participării DayDay la întâmplarea artizanală supremă a Bucureștiului, iată o scurtă discuție cu bassistul George Irimescu pe tema complementarității dintre muzichiile lor și craft-urile patriei.

BeerCraftRo: Când ai gustat prima oară o craft beer și care a fost dânsa?

George Irimescu: Greu de spus exact, dar știu că berea craft mi-a schimbat abordarea față de bere, dintr-una cantitativă într-una calitativă. Probabil că era Zăganu. Cred că a fost printre primele artizanale românești gustate în A1 (n.r. barul de exista candva undeva intre Amzei si Act).

BeerCraftRo: Recomanda, rogu-te, trei craft beer românești de băut pe trei melodii DayDay la concertul de duminica.

George IrimescuSummer Punch de la Hop Hooligans pentru “Selfie stick ballerinas”. Pentru că o balerină probabil nu ar ieși la bere, dar poți să te scoți daca a ta măcar miroase a citrice:

 

 

Imperial Fuck de la Ground Zero pentru Satan in her eyes. Oricum, la 9% alcool, când ajungi acasă, numai asta vei vedea în ochii ei:

 

 

Relaxed Griffin de la Sikaru pentru „Downtown”, pentru că îmi place să-mi imaginez că tipa din piesă e tot roșcată și rece:

 

BeerCraftRo: Pe pagina DayDay de FB, la Home Town, apare Miercurea Ciuc, iar la About: “Music to drive along to”. Cu ce artizanală românească i-ati face poftă șoferului pe un drum Miercurea Ciuc – Bucuresti?

George Irimescu: Doar Andrei Erdei este din Ciuc, dar, dacă așa scrie pe Facebook, așa să ne rămână – cu condiția să ne cheme pe la el la iarnă. Și, când om merge, pe șofer cred că îl corupem la destinație cu un Csiki Sor.

 

Festivaluri, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *