Industria Ro-artizanala 250
Industria

Ro-artizanala 250

Daca autorii acestui site nu s-au inselat in procesul de numare a etichetelor, avem placerea si bucuria de a va anunta ca in saptamana 9-15 iulie 2018 patria ne va oferi cel de-al 250 titlu al berilor artizanale romanesti. Tara Romaneasca & Moldova & Banatul si-au dat mana pentru o IPA care omagiaza cei 3 ani de existenta a Berero, cel dintai site care a avut curajul de a se lansa, pe 23 iulie 2015, in vanzarea online a berilor craft romanesti.

Hop Hooligans & Bereta & Wicked Barrel & Berero Birthday Bash e o IPA cu capsuni (!) si lactoza (!!), numa’ buna pentru capricioasa vara umed-fierbinte pe care o traversam. Celor care privesc cu neincredere combinatia de ingrediente de mai sus, le (re)amintim ce gust demential avea prima bere aniversara Berero, acea Bereta Milk The Fruits: Apricots lansata acum fix un an (produsa la Fabrica Ground Zero) in care eram invitati sa gustam o IPA (si) pe baza de caisa! Singurul cusur al aniversarei de 2 ani de berero a fost ca a fost prea putina.

Produsa in Fabrica Hop Hooligans, dupa o reteta gandita de Hop Hooligans, Wicked Barrel, Bereta TM si Berero, Birthday Bash va fi de gasit incepand de saptamana viitoare (nu doar) pe berero.ro, in bucuresteanul Beer o’ clock, in Arena Pub Bicaz, in timisoreanul Viniloteca si in toate locantele in care se gasesc in mod traditional berile celor trei marci partenere (check out paginile danselor de pe acest site pentru link-uri potrivite).

In ton cu noua tendinta Hop HooligansHop Hooligans & Wicked Barrel & Bereta Birthday Bash va fi lansata exclusiv la doza metalica, de 330 ml. Aruncati in ochi spre poza de mai jos pentru a descoperi cat foarte misto ilustrata de Diana Barbu e sfert-milenianala eticheta nationala.

Sursa foto: Pagina de FB Wicked Barrel

Industria,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *