Festivaluri The Craft Jacks
Festivaluri

The Craft Jacks

Peste o saptamana, e rost de treaba in capitala: debuteaza al treilea Bucharest Craft Beer Festival. La Verde Stop Arena, conform traditiei, cu program 17-23 (vineri) si 12-23 (sambata & duminica), cu 20 lei biletul de-o zi, 48 de lei abonamentul de 3 si 69 de lei Craft Beer Fan Ticket.

Dpdv line-up, vorbim de 32 de marci artizanale romanesti & 1 straina prezente, oferind peste 140 de etichete de bere & cidru intru gustare. Vorbim de demonstratii de homebrewing, de “primul workshop de beertography din Romania”,  de targ de viniluri, de Mr Blade, de cafeluri felurite, de oarece Jameson, de multa & diversa culinareala.

Daaaaaar, tot dpdv line-up, vorbim despre The Mono Jacks (vineri), The Details & FiRMA & Coma (sambata), DayDay & Jurjak & B.U.G. Mafia (duminica). Bonus: Alt OM & Not So Common DJ.

Aceasta fiind situatiunea, n-am putut rata sansa de a vedea ce au comun craft beer-ul si, bunaoara, indie rock-ul si cum s-ar putea ele mixa intr-un chip cvasi-optim cu ocaziunea evenimentului in discutia. Un prim indiciu am primit de la Andrei Zamfir, chitaristul The Mono Jacks, trupa care va deschide balul vineri seara.

Andrei Zamfir la Music Travel Festival Timisoara 2017
Foto: Năluca Photography

BeerCraftRo:
Când ai gustat prima oară o craft beer și care a fost dânsa?
Andrei Zamfir:
Să fie vreo patru ani de atunci, iar din câte îmi amintesc a f
ost Terapia Platin.BeerCraftRo:
Recomandă, rogu-te, 3 craft beer românești de băut pe 3 melodii ale Mono Jacks la concertul din Bucharest Craft Beer 2018.
Andrei Zamfir: 
Hop Hooligans
Sencha merge cu Woman

Terapia Platin se potrivește cu Un Sfert de Secundă

iar Ground Zero Morning Glory cu 1000 de Da.

BeerCraftRo:
Solistul vostru, Doru Trăscău, mi-a spus că el e mai degrabă băutor de vin decât de bere. Totuși, dacă ar fi să-l convertești la craft beer, cu ce etichetă românească ai începe și de ce?
Andrei Zamfir: 
Ca să fiu acum sincer până la capăt, nu aș încerca să îl convertesc. Avem de cele mai multe ori aceleași gusturi, chiar și în materie de vinuri, așa că o seară de povești, bârfe și ore pierdute vor fi mereu petrecute cu vin bun în pahar. Cu toate acestea, aș propune Hop Hooligans pentru că are cel mai divers portofoliu și știu sigur că voi găsi la ei ceva care să îi placă.

The Mono Jacks la Festivalul de Film si Istorii Rasnov 2017
Foto: Daniel Secarescu

Festivaluri, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *